top of page

OVER ONS


 

 

Dodi productions gelegen in Baflo, Groningen Nederland

 

Wij zijn een kleine opnamestudio en hebben ook een eigen platenlabel. Die het lukt om in een gezellige en vriendelijke omgeving kwaliteits opnames, mixen en de laatste fase, mastering aan te bieden. Ons doel is om altijd persoonlijke aandacht aan al onze klanten te geven, zodat zij zich kunnen ontspannen en van hun ervaring in de studio kunnen genieten.

We werken met klanten uit veel verschillende genres,pop, rock, country, folk en dance om er maar een paar te noemen.

 

Dodi productions woont vele live-evenementen bij, als ondersteuning voor live bands en artiesten. Op verzoek kunnen van deze avonden live opnames worden gemaakt, welke dan op een later tijdstip in onze studio uitgewerkt kunnen worden.

 

In onze studio gebruiken we de PreSonus 192 Studio als interface voor de opnames. De opnames kunnen naar keuze worden gedaan in PreSonus Studio One 3, of in Harrison Mixbus 32C. Beide zijn uitstekende studio programma's met zeer uitgebreide mogelijkheden.

Onze studio wordt ook gebruikt voor het hosten van een wekelijks radioprogramma op het RADIO RELEASE-netwerk in Nederland, voor artiesten die de software Studio One gebruiken en die willen dat hun muziek op de radio wordt afgespeeld en internationaal wordt gehoord.

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze website te bezoeken en we hopen snel van je te horen .

Dit kanaal komt er binnenkort aan!
bottom of page